Lån med betalningsanmärkning

Lån trots betalningsanmärkning?

I lite svårare tider eller vid de tillfällen som du av andra anledningar behöver få loss pengar snabbt, letar du säkert efter ett förmånligt lån. Det saknas verkligen inte alternativ på marknaden idag, utan det finns en mängd olika bolag som lånar ut pengar både på kort och på lite längre sikt. Om du då har en betalningsanmärkning, går det fortfarande att bli beviljad ett lån?

Det går faktiskt. Vissa lånegivare lånar ut pengar trots att du har en betalningsanmärkning. Dock krävs det för att du ska bli beviljad ett nytt lån att den gamla skulden är betald. Den här typen av lån ges dock mot en högre ränta, eftersom risken beräknas som högre av bolagen. Av den anledningen är det viktigt att fundera på hur mycket du faktiskt behöver låna. En bra regel är med andra ord att inte låna mer än vad man behöver, eftersom en hög räntenivå ger en hög sammanlagd kostnad för lånet. Dock är det inte enbart räntekostnaden som utgör kostnaden för lånet, utan lika viktigt är att titta på andra avgifter såsom uppläggningsavgift och aviavgifter, det vill säga det som påverkar den effektiva räntan.

Har du betalningsanmärkningar sedan tidigare är det alltså inte ett problem att få ett nytt lån. Tänk dock på att jämföra de olika lånegivarna som finns för att försäkra dig om att du hittar det bästa tänkbara erbjudandet.

Jämför lån

Tryck på knappen "Ansök nu"

Fyll i ansökan

Få in pengarna på ditt konto